Seorang lelaki yang menggelarkan dirinya sebagai Cikgu Kote Malaysia jadi tular apabila video yang dimuatnaiknya di laman sosial mendapat perhatian.

Lelaki yang dikatakan tukang urut batin lelaki itu memuatnaik video sebagai susulan kepada video seorang wanita penjual alatan seks yang mendakwa kote lelaki Melayu kecil.

Apa yang menonjol di situ?

Agaknya dia terpanggil dan tercabar bila wanita tersebut mempelawa lelaki India can Cina merogolnya dan dia tidak mahukana lelaki Melayu kerana saiz alat sulit yang didakwanya kecil.

Video yang dimuatnaik oleh lelaki itu bukanlah tular kerana isi kandungan cabarannya kepada wanita tersebut, sebaliknya sesuatu yang tertonjol di celah kelangkangnya.

Apa yang abang ni nak tunjuk sebenarnya? Nak memberitahu dunia bahawasanya dia memiliki barang kemas dua genggam atau apa?

Ataupun dia nak mempromosikan diri agar dapat mencari pelanggan datang mengurut dengannya?

Walaupun berpakaian kemas, namun angle video yang mempernampakkan bonjolan itu mendapat perhatian netizen.

Berapa genggam tu?

“Ada sorg abg2 ni buat video maki pookee murah ni.. dia mempertahankan maruah kotey Melayu.. ckp pookee bau ikan bilis basah ni yg belum jumpa kotey Melayu yg betul.. dan pookee yg lohong bergema kalau bg salam.. yg penting abg tu tukang urut & penjual minyak lintah ok!!!

“Selambak cengkonek dia masa mengamok2 tu!!! Resah gelisah pulak che tgk!!! Apa yg abg tu ckp che x bg perhatian pun.. perhatian che lebih kenapa celah kangkang dia yg kembung itu!!!!” tulis seorang pengguna Facebook yang bernama CW.